Post by busjuronadan on Mar 15, 2022 6:58:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PokeType - Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PokeType - Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (mai multe monede) ▞▞▞
▞▞▞ PokeType - Dex 2022 version ▞▞▞
Această aplicație are un potențial bun, dar pare să fie adânc în versiune beta. Interfața de utilizare nu este uimitoare, iar generatorul de echipe are mai multe erori (afișează statistici inexacte care par să aparțină unui alt Pokémon). Spre meritul său, această aplicație are numeroase funcții; cu dezavantajul că acele caracteristici nu sunt pe deplin dezvoltate.
Necesită o actualizare, dar funcționează perfect
Vă rugăm să adăugați mișcări de creștere de nivel din toate generațiile............. Dacă faceți asta, o voi evalua cu 5 stele
Aplicație de foarte bună calitate, foarte amănunțită în detalii și informații.Doar câteva lucruri de adăugat la acesta care ar ajuta la îmbunătățirea aplicației: - Actualizați lista de mișcări posibile pentru toți Pokemonii, există unii care pot învăța mișcări pe care această aplicație spune că nu le poate. - Pentru constructorul de echipe, ar fi frumos ca tipul Hidden Power să fie recunoscut de aplicație pentru fiecare mon dintr-o echipă care are această mișcare
Nu îl pot descărca pe dispozitivul meu.
Aș fi dat 5 stele dacă ar fi fost incluse hărți ale tuturor regiunilor.
Cel mai bun
Actualizați dex
E noapte
Grozav, cu excepția... Ei bine, joc doar SW/SH și sunt câteva lucruri pe care aș dori să le aflu fără a avea exclusivități de la alte jocuri pe cale. Mi-ar plăcea să văd un filtru la nivelul aplicației.Dacă aceasta a fost intenția din spatele opțiunilor din Setări, nu funcționează. Iubesc cu adevărat aplicația altfel!
Dar statisticile arată pentru un nivel mai mic de 100 și nu găsesc o modalitate de a schimba nivelul. Vreau să pot vedea statisticile maxime.
Foarte bine, dar nu găsesc opțiunea pentru schimbarea nivelului pokemon, arată doar statistici de nivel 50.
(1) Sugerarea unei liste viabile pentru anumite formate VGC (aranjate după statistici, Viteză și BST din VGC2020) pentru a vedea Pokemon-ul formatului mai repede (2) Capacitatea Ascunsă a lui Indeedee încă nu este indicată (3) Continuați treaba bună.
Foarte util, dar trebuie actualizat cu noile informații din conținutul DLC recent.
Îmi place această aplicație. Este atât de ușor de utilizat și are atât de multe informații atât de ușor disponibile!!! De departe cea mai bună aplicație dex disponibilă. Singurul lucru pe care vreau să-l adăugați este abilitatea de a sorta lista de pokemoni pentru a include doar galar dex. Vreau să pot compara, de exemplu, toate tipurile de iarbă disponibile în swsh, dar nu pot face asta ușor fără să fi memorat ce pokemoni sunt în joc. Deci, a putea schimba lista de pokemon între national dex și swsh dex ar fi uimitor
O aplicație grozavă, dar nu-ți spune că de fapt ai fost mega-pietrele, îți spune doar într-o sală de sport sau pe traseul 16, fără ajutor
Edit: Actualizare Sword and Shield?! aplicație grozavă pentru o oprire unică pentru o mulțime de informații despre jocurile Pokemon. Aș dori totuși să văd câteva lucruri adăugate. Filtrați după generație și hărți pentru jocurile mai vechi.
Cea mai bună aplicație pokemon pe care am încercat-o, dar cu câteva probleme. Prima este că nu mă lasă să văd ce pokemoni sunt într-o regiune, cu excepția hărților, pe care le pot face cu jocurile gen 1-5. A doua problemă este că, în timp ce aleg mișcările pentru pokemonul meu în echipe, oferă fiecare mișcare de acolo, nu doar cele pe care le poate învăța, ceea ce face un pic dificilă planificarea mișcărilor atunci când spune că spinda poate învăța draco meteor. . Îmi place totuși lupta în echipă, chestia aia este uimitoare!
Simt că acestei aplicații îi lipsesc câteva funcții cheie. Nu pot să caut cu ușurință un Pokémon după nume. De asemenea, când dau clic pe un Pokémon din MoveDex. . . Nu afișează în niciun fel informațiile despre Pokemon. Apoi trebuie să mă întorc la pagina principală și să găsesc acel Pokemon prin căutarea tipului de pe pagina principală. Este foarte greoi să faci asta. Dacă aș putea căuta cu ușurință după mișcări și apoi să mă uit la informații detaliate despre Pokémonul rezultat, aș arunca cu ușurință câțiva dolari către această aplicație.
grozav mai bine dacă strigătul pokemonului este adăugat în aplicație și, de asemenea, când vor fi adăugate sprite-uri anime soare și luni și noi forme până atunci 4 stele
Acest joc este grozav, dar l-am șters din greșeală și acum, când intru conectarea la online, se blochează Edit: așteptând intrările swo/shi în curând
PokeType - Dex Zábava duri
Continuați să aveți probleme când înving un pkmn în jocul de luptă, leșină, dar lupta nu se termină.
Sincer, probabil cea mai bună aplicație pokemon disponibile pentru uz general și competitiv și vine cu o multitudine de funcții grozave care sunt foarte utile indiferent de ce fel de jucător ești. Cu toate acestea, mi se pare foarte dezamăgitor faptul că funcțiile pentru care mulți dintre noi am plătit suplimentar sunt acum în versiunea gratuită, practic irosindu-ne achiziția. Acest lucru este mai ales dezamăgitor în sensul că acum trebuie să plătim mai mult pentru a elimina reclamele, o taxă suplimentară pentru ceva ce am achiziționat deja. Foarte nedrept față de consumator.
Aceasta nu funcționează
Minunat
Respirația de îngheț are o putere de 60, dar lovirea critică nu dublează puterea. Daunele loviturilor critice au fost modificate în Gen 6. Acum loviturile critice fac cu 50% mai multe daune și nu 100% ca înainte. De asemenea, ai actualizat puterea knock off, dar ai uitat să repari daunele knock off face atunci când pokemonul adversarului deține un obiect. Aceasta este o aplicație utilă, dar trebuie să fie mai precisă.
Statisticile sunt greșite la unii pokemon (în opțiunea de constructor de echipe) au viteza de bază a Charizards la 105 baza lui este 100 dacă ar putea să treacă și să corecteze toate statisticile mons, ar fi o aplicație de 5 stele
A fost în urmă de ceva vreme, dar a devenit mult mai bine!!
Totul este aproape perfect..Bună aplicația PokeDex, doar grăbește-te și adaugă Gen 8
Frumos, dar cred că statisticile pokemon nu sunt adevărate
PokeType - Dex Underhållning xywu
Adaugă mișcările și atacurile tuturor pokemonilor
Dex destul de decent. Îl doream foarte mult pentru modul luptă. Dar modul de luptă a fost în „BETA” de când l-am descărcat și îi lipsesc majoritatea mecanicilor cheie Pokemons. Modul de luptă nu este altceva decât o simplă noutate și nu vă poate ajuta în niciun fel cu orice tip de joc competitiv real.
Când va exista vreodată o actualizare? De 11 luni există o generație complet nouă de Pokémon. Această aplicație are nevoie de o actualizare mare.
Vă rugăm să remediați și să actualizați mișcările ouălor..putem vedea mișcările ouălor pe evoluțiile lui pkmn, dar acum le putem vedea doar în formele lor preevolutive, de asemenea, vă rugăm să actualizați cu harta alola. Vă mulțumesc mult
Unde sunt noile informații despre Pokemon Meltan și Melmetal pe Pokedexul tău. Vă rugăm să vă actualizați informațiile
PokeType - Dex Pramogos chd
Grozav! Am doar o întrebare. Va fi actualizat pentru SwSh? Doar mă întreb. Mulțumiri!
ai uitat să adaugi soarele radiant solgaleo și lunala cu faza de lună plină
Vă rugăm să spuneți că vreau un joc de lupte pokemon Battle tell în Play Store
Minunat dar hai sa mergem?? Am nevoie de ei... Am nevoie și de un alt tip de luptă...
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Piedzīvojumu spēles dqg
Statisticile aegislash sunt greșite în aplicație
Îmi plăcea această aplicație cu ani în urmă. Nu m-as putea juca fara el. Acum, pur și simplu nu arată la fel de frumos ca înainte și nu are cele mai bune funcții în comparație cu alte aplicații Pokedex.
Totul este bine, dar se pare că am probleme cu setul de mișcări pentru pokemon individual și mișcările învățate. Rețineți că totul ar putea să nu funcționeze pentru fiecare tip de telefon. La fel ca Samsung Galaxy mini. Îmi pare rău că urăsc, dar sunt puțin dezamăgitor pentru mine.
Perfect, din nou
Am văzut adaosul pentru joc și mi-a plăcut... dar durează mult pentru a descărca...
Este distractiv
Wow... În sfârșit, voi ați fost și ați făcut-o. Anunțurile intruzive pe toată pagina ne împiedică practic să ne implorăm să plătim pentru upgrade. Sunt dezamăgit. Ce absolut enervant. Am folosit această aplicație de ani de zile. Rușine.
Înlocuitorul nu funcționează corect și dacă abilitățile ar funcționa, ar fi mai bine. Adăugați o funcție multiplayer în timp ce vă ocupați de ea. De asemenea, vă rugăm să vă concentrați pe adăugarea de abilități, mai degrabă decât pe mai mulți Pokemon. Și mai multe mișcări ar trebui să fie utilizabile pentru a testa strategiile
Uimitor