Post by busjuronadan on Mar 15, 2022 6:49:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (vairāk žetonu) ▞▞▞
▞▞▞ Design My Home: Makeover Games 2022 version ▞▞▞
Design My Home: Makeover Games Casual xgnt
Math theory Освіта rzjp
Design My Home: Makeover Games Dažādas spēles yia
Nopietni ar reklāmām? Es saprotu, ka jums ir nepieciešama nauda, lai darbotos, bet reklāma pēc katra līmeņa? Smieklīgi. Tad ir jautājums par dažiem jūsu vārdiem. No kurienes jūs esat cilvēki? Es pat nezinu dažus no šiem tā sauktajiem vārdiem, tāpēc tie ir tik neskaidri. Šo iemeslu dēļ es izdzēsu spēli 190. līmenī.
Nav labi. Tikai pirmās 3 telpas ir bezsaistē, pretējā gadījumā visas pārējās ir jālejupielādē. Turklāt mēbeles ir tik dārgas, ka katrai no tām ir jāspēlē krustvārdu mīkla divas vai trīs reizes, lai nopelnītu monētas. Diamomd banka jāpērk citādi bezjēdzīgi, dimanta pelnīšana ir tiešsaistē, pretējā gadījumā progress ir iestrēdzis, 5. istaba vispār netiek ielādēta pat pie laba savienojuma!
Tas netiek ielādēts! Ļooooti nomākta! Netērējiet savu laiku!
Pēdējā atjauninājumā tika pievienotas tikai dažas telpas. Tas tika cauri vienas dienas laikā. Tagad es nevaru spēlēt 3 nedēļas. Un jā, es pārbaudīju, nav pieejams cits atjauninājums. Ja nav neierobežots skaits istabu, kur spēlēt, kāpēc uztraukties ar šo spēli? Kas ir sūdīgi, jo man ļoti patīk vārdu spēles aspekts. ***Atjauninājums --- tagad 2 mēneši un joprojām nav atjauninājumu. Kāda jēga spēlēt spēli tālrunī, izmantojot manu atmiņu, ja es nevaru to spēlēt?
Preču cenas ir nenormāli dārgas. Nav pietiekami reāls. Stundām jāspēlē vārdu spēles, lai iegādātos vienu lampu utt.
Tā ir laba spēle. Tā vietā, lai izmantotu parastās spēles 3 mini spēles, tas vairāk atgādina vārdu spēli, kurā vārdus veidojat, izmantojot burtus. Punktu sistēma ir laba, un tā ir vairāk izglītojoša nekā tipiskā blastu veida spēle.
Es tagad nevēlos teikt
Man ļoti patika, jo manas smadzenes strādā, kamēr es spēlēju!!!😄
Tāpēc es nesapratu spēli, kā spēlēt, jo varēju izvēlēties dīvāna stilu, taču kopumā vērtēju šo ar 1 zvaigzni.
Man patīk šī spēle, bet es domāju, ka ir nepieciešami veidi, kā iegūt dimantus, piemēram, skatīties reklāmas! Pašlaik esmu iestrēdzis līmenī, un tāpēc, ka man nav pietiekami daudz dimantu, es nevaru to pārvarēt! Es atsakos tērēt reālu naudu!
man tas patīk, jo ir jautri projektēt mājas
Sākumā tas ir jautri, bet pēc kāda laika kļūst ļoti garlaicīgi
Šī būtu lieliska spēle, bet papildinājumu daudzums tajā ir smieklīgs! Es zinu, ka viņiem ir nepieciešami papildinājumi, lai būtu bezmaksas spēles, bet jūs noteikti skatāties pievienošanu pēc katra līmeņa un parasti vairāk nekā viena ... un tās ir visas tās lomu spēles, kurās varoņi ir stāvoklī vai krāpj viens otru 😐
Pirmā istaba, ko iekārtoju, un man jau nācās to projektēt pēc kāda cita dizaina. Ļoti vīlies par to, kā spēle iet līdz šim.
Grafika nav tik pievilcīga. Ceru, ka tas uzlabosies vēl.
Viņi varēja mums piedāvāt vairāk iespēju, no kurām izvēlēties, bet man patīk domāt, ka es tikai projektēju kaut ko kopumā, vai arī tas kādu dienu varētu būt dizains manai pašai mājai!
Šī spēle ir...ir..ir...nav laba, tā nedarbojas, nedarbojas vispār es nesaprotu, cik negaidīti es pat izdzēsu vienu no savām iecienītākajām spēlēm, cik slikti, slikti slikti, slikti pēdējo reizi slikti slikti slikti...😕😑😐😯😦
Ļoti nepiemērotas reklāmas spēlē lietotnēm. Es to spēlēju ar saviem bērniem, lai atrastu vārdus, bet vairs ne
Lieliski kādu laiku, pēc tam man turpina teikt, ka man nav interneta savienojuma, kamēr man ir normāls savienojums. Kopš tā laika nevar tikt uz priekšu spēlē
Tas ir ļoti labi
Man patīk šī lietotne, tā nav līdzīga citām lietotnēm. Tā ir apburoša spēlēšanās un tajā pašā laikā jūsu dekorēšana! Lielisks darbs šajā lietotnē turpinās spēlēt, jo tas ir tik jautri!!!!
Tas ir tik jautri, bet jums vajadzēja atbloķēt nore līmeni
Labas izlases un spēles, bet esmu noguris no 3. spēles vai acīmredzamām spēlēm. Varbūt der bērniem.
Ierobežota lietošana. Es uztaisīju 4 istabas un vairāk nepiedāvāja
Man tas ir tikai dažas stundas, un man tas patīk. Es nekad nespēlēju mīklu spēļu lietotnes, jo tās man nav piemērotas, taču man vienmēr ir patikusi vārdu meklēšana un vārdu atbilstība. Kad es atradu šo spēli, es iemīlējos. Tas ir tieši mans spēles veids. Jūs varat pārveidot tik daudz istabu dažādos stilos, kas man ļoti patīk. Vārdu meklēšana ir tik jautra un relaksējoša. Es piešķiru tai piecas zvaigznes, jo man tas patīk, un, ja jums patīk vārdu sakritības un māju remonts, izmēģiniet šo, tas ir absolūti ideāls. ♡
Briesmīgi uz acīm! Es cīnos ar veselību un man šis ir jāizdzēš mirgojošo iepirkumu ratiņu dēļ. Mēģinot izlemt par sienas dizainu, man mirgoja trīs ratiņi, kas nekavējoties izraisīja acu nogurumu un galvassāpes. Mēs zinām, ka ratiņi ir tur, un tas nepadara jautrību, ja tie ir animēti, tāpēc es dodos prom dažas minūtes pēc palaišanas.
Man patīk šī spēle it.just es ienīstu mīklas tajā
Šī ir jauka spēle
Tas ir lieliski, un es uzzinu, kā izrotāt savu māju. 👏👏👏
Pagaidām ļoti labi. Es cenšos saglabāt katru dimantu vēlākiem līmeņiem un pildīšu uzdevumus. paskatīsimies, kā ies, pagaidām tikai viena istaba.
Design My Home: Makeover Games 休閒 dmaa
Šī spēle ir brīnišķīga. Ir tik jautri spēlēt šo spēli. Man patīk šī spēle. Es tikai gribēju, lai būtu citas vietas, kur taisīt. 👍👍
Tas sniedz tikai trīs iespējas, no kurām izvēlēties katrai precei, tāpēc tas nav gluži kā projektēšana, jo jums nav izvēles. Arī 'puzles' ir līdzīgas: burvestības kaķis. Tātad, jā, nav daudz, ko iegremdēt.
Jauka pārmaiņa no 3. spēles. Atpūšoties un baudot grafiku
Dizainu izvēle nav liela, bet nav slikta.
Man patīk šī spēle, jo tajā ir vārdu mīkla, kuru tu iemācies un tev ir jāpelna nauda, un tā ļaus tev izvēlēties, ko vēlies
Tiešām palīdz izrotāt, jo tas man deva idejas, kā uztaisīt savu jauno māju
Vienreiz es gribētu dizaina spēli bez visām pievienotajām spēlēm, lai spēlētu vai nopirktu kaut ko, lai dekorētu istabu.
Man patīk, ka tajā ir vārdu spēle, lai sasniegtu priekšmetus, nevis spēles spēle. Esmu izveidojis vienu istabu un ļoti izbaudu to. Es atklāju, ka tas var būt dārgi, un man nepatika daudzas preces, kas lika jums izvēlēties. Es personīgi nekad neizvēlētos nevienu no tiem un šausmīgi dārgu, t.i., 700 USD par tosteri! Es pametu spēli.
Vēl neesmu spēlējis pietiekami ilgi, lai novērtētu šo spēli.
1.) Man nepatīk, ka saīsinājumus uzskata par vārdiem. 2.) Kad man jāgaida 7 stundas, lai iegūtu vairāk vārdu, kas nav mīklā, un tad BOOM tagad man jāgaida 20+ stundas. 3.) Kad es beidzot saņemu vārdu, par kuru nekad neesmu dzirdējis, un es noklikšķinu uz vārdnīcas... 98% gadījumu tajā ir rakstīts "nevar atnest nozīmi" ... kāpēc Kind of makes a person nevēlēties spēlē pārāk daudz. Es gatavojos atinstalēt jūsu spēli.
ES mīlu šo spēli. Tas ir pārsteidzoši! Jūs varat izveidot patiešām foršas telpas! Jums vajadzētu pilnībā iegūt šo spēli bez šaubām! Izveidojiet vairāk šo spēļu, bet, piemēram, izveidojiet viesnīcu un citas lietas! Lietas, kurās jāuzmin vārdi, man patiešām atsvaidzina, es un mans draugs šobrīd spēlējam šo spēli, un mēs pārmaiņus veidojam un uzminam vārdus!! Ceru, ka mana pārskatīšana bija noderīga! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😅😅😅😅😅😄😄😄😄😃😃😃😃😁😁😁😁😀😀😀 😊😍😍😍😅
Man tas patīk, bet ir jāturpina reklāmas!
Es vēlētos, lai visas spēles padarītu to vieglāku, lai mēs varētu spēlēt ilgāk
šī spēle bija jauka, taču tā nedaudz atpalika, mans tālrunis ir iPhone, jūs nevarat viņu novērtēt
Labi
mīlu šo spēli. Tā ir viena no pirmajām vārdu spēlēm, ko esmu spēlējis, un tā ir patiešām laba. Jums noteikti vajadzētu lejupielādēt šo spēli. Turklāt nav daudz papildinājumu, apmēram 3 stundā tik tiešām labi.
Man pārāk patīk šī spēle. Paldies, ka izveidojāt. Šī spēle ir tik relaksējoša, un jūs arī mācāties
20 reizes vienā telpā es saņēmu citu spēļu uznirstošos logus, līdz es izdzēšu šo spēli. Ne pārāk slikti, bet pārāk satriecoši, lai izbaudītu uznirstošos logus
Es izdzēsu šo spēli. Neesat pārliecināts, kāpēc jūs joprojām par to jautāsiet. Cerams, ka tas tiks izdzēsts
Ļoti jauki, un vienīgā problēma ir tāda, ka jūs katru reizi nopelnāt tādu pašu monētu daudzumu, izņemot to ļoti labo spēli 🙂😁