Post by busjuronadan on Mar 15, 2022 6:46:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (multe stamina) ▞▞▞
▞▞▞ Russian grammar 2022 version ▞▞▞
Sunt foarte mulțumit de noua actualizare.. Un pic mai puțin despre reclame, dar pot să înțeleg.. Voi fi acces complet oricând voi putea Apreciez munca depusă și aștept mai multe sunteți unul dintre cei mai buni dar nu este o aplicație foarte populară pentru gramatica rusă. Continuă.!
Aplicație bună, fără bibelouri - doar exerciții bune și muncă grea pentru a învăța limba rusă!
Lucru excelent făcut de dezvoltator, mi-aș dori să adauge mai mult exercițiu .....❤
Misto
E chiar bun ! Deși accentuarea cuvintelor ar ajuta enorm la exersarea pronunției corecte.
salut, poti adauga audio pentru a invata cuvintele te rog? 😊
Russian grammar Pendidikan clu
Aplicația de practică pentru cele mai bune cazuri. Atât de bine că am cumpărat versiunea completă. Îmi plac noile actualizări ale aplicației. 1 cerere, putem adăuga și pronume cazuri practice? Asta ar fi nemaipomenit.
Russian grammar Pendidikan clu
Cel mai bun... nu pierzi timpul cu asta... multumesc mult
Aplicație extrem de utilă pentru revizuirea cazurilor rusești! Recomand cu caldura!
simplu, eficient, minim. zero reclame
Pet Rescue Saga Dažādas spēles caw
În mod evident, nu puteți răspunde la o întrebare când răspunsurile posibile date sunt „nule”. Prin urmare, nu puteți termina testul. Păcat pentru că cred că aplicația este bună
Pare o aplicație bună, dar nu este pentru începători. Frazele sunt deasupra capului meu deocamdată.
Așteptăm cele mai recente actualizări ale materialelor gramaticale. Îmi place pentru că această aplicație este foarte ușor de înțeles.
Cea mai bună aplicație, foarte ușor de învățat. Vă rugăm să adăugați gramatică despre verbe în viitor, aceasta este o parte foarte grea în rusă. Multumesc pentru tot.
buna explicatie a cazurilor, continua treaba buna. abia astept sa vad mai multe
Aplicație grozavă pentru a practica cazurile rusești!
Stimate dezvoltator, aplicația dvs. este magnifică, vă rugăm să includeți mai multe lecții gramaticale, cum ar fi verbele pentru a fi cel mai bun în toată lumea
Scurt și simplu de utilizat
Gramática rusa Educación cywb
Interfață excelentă, simplă, cu exerciții care reflectă clar lecțiile. 😄
Minunat!
O aplicație grozavă pentru exersarea declinărilor singulare, plurale și adjective
Fără grammer, nu se poate vorbi niciodată corect o limbă. Aici este nevoie de gramatic.
Aplicație uimitoare 😊 🇷🇺❤️
Simplu și util
Este uimitor până acum! Atat de usor de folosit, imi place absolut! Continua cu munca buna
Destul de dificil pentru începători că nu nimic în rusă